15 Mart 2009 Pazar

Sura statü dağılımı ve skill rehberi

KARA BÜYÜ

İşte bu! Lanetler, insanları ateş yakan büyüler, karanlıklar lordunun koruması altında süper savaşçılar!!KARABÜYÜ SURALAR.. Vs lerde de çok güçlü olan bu skiller kasılmak konusunda belalı olsada verdiğim sıralama bu sorunu ortadan kaldırır.

Statlar

ilk olarak- 30 olana kadar int
sonra - 45 olana kadar vit
sonra - 90 olana kadar int
sonra - 90 olana kadar vit
sonra - 90 olana kadar dex
sonra zaten oyunu bırakmış olursunuz str ye vermeyin.....

Beceri Sıralaması

Bu sıralama gerçekten önemlidir ve yanlızca ilk 3 master çok dikkatle seçilmelidir:

1.Herkes ateş hayaleti der ama bu gerçekten çok yanlış ilk master kasılmak için ATEŞ VURUŞ olmalıdır.

2.Bu çok tartışılan bir konudur ama bence artık vs lere başlayacağınız için ATEŞ HAYALETİ olmalıdır.

3.Maalesef suralarda kasılmak için birtek ateş vuruş olduğu için bu 3. master KARANLIK VURUŞ olmalıdır.

4.Buradan sonrası size kalmış ama bence burada KARANLIK KÜRE olmalıdır.

5.Burada kimisi karanlık koruma der ama bu büyük hatadır karanlık koruma 1 puan bile olsa çok sp yer yani bu HAYALET VURUŞ olmalıdır.

6.Geriye zaten KARANLIK KORUMA kalır onada aslında gerek kalmadıkça vermeyin.

ÖNEMLİ NOT: BU LİSTE VE SONRAKİ BECERİ SIRALAMALARI MASTER SIRALAMASIDIR YANİ HEPSİNDEN (KARANLIK KORUMA HARİÇ) 1 VEYA 2 VEREBİLİRSİNİZ AMA MASTERLARA UYUN..

BÜYÜLÜ SİLAH

Şimdiiii geldik en tartışmalı konuya.. Suraların en çok laf işiten skilleri büyülü silah.. Büyülü silah söylendiği kadar kötü değildir. Hatta bazı avantajları çok işe yarar.Bk leri gerçekten ucuzdur.Çok rahat slot keser ve bilinmeyen güçleri aslında savaşçılardan güçlü olduğunu kanıtlar..!

Statlar

ilk olarak - 30 a kadar int verilmelidir.
sonra - 30 a kadar vit verilmelidir.
sonra - 30 a kadar str verilmelidir.
sonra - 45 e kadar int verilmelidir.
sonra - 55 e kadar vit verilmelidir.
sonra - 60 olana kadar str verin.
sonrası size kalmış..Fakat str 60+ olsun çünkü büyülü silah adi üstünde SİLAH kullanır.

Beceri Sıralaması (yine tartışmalı konu):

1.Herkesin dediği gibi bu BÜYÜLÜ KESKİNLİK olmalıdır.Ama bu skill tek başına olmamalıdır yani bunun yanına mutlaka ejderha dönüşünü koyun. Büyülü keskinliğin hiç bilinmeyen bi gücü var aslında kolaylıkla görülebilmesine rağmen savaşçılar bunu sindiremez!BÜYÜLÜ KESKİNLİK HAVA KILICININ ÖZELLİĞİNE SAHİP OLMASININ YANI SIRA HP DÖNÜŞÜMÜ ÖZELLİĞİ VARDIR VE İNANIN HAVA KILICINA BİN BASAR.

2.Yine kasılmayı kolaylaştırmak için bu skill EJDERHA DÖNÜŞÜ olmalıdır. Bu skill grand olduğunda feci göz korkutur.NE GRANDI YAA demeyin bkleri ucuz olduğundan kolaylıkla grand yaparsınız

3.İşte bilinmeyen güç daha! Pek tercih edilmeyen ama tercih edilmesi gereken skill BÜYÜ ÇÖZME 3. master olmalıdır. Oyuncuların üstünde titrediği vs lerde size çok büyük yarar sağlar ve büyülü silahın vs lerde güçlü olabilmesinin tek koşuludur.Bu skill örneğin düşmanın hava kılıcı ve öfkesi varsa onları siler ve düşman ilk şaşırır sonra gıcık olur ve bu duyguları yaşarken sizde onu kesersinmiz

4.Tartışılmaz BÜYLÜ ZIRH bu sırada yerini almalıdır.Bu gerçekten iyi bir skilldir. Hasarı sp ye dönüştürür ve bu suralar için çooook önemlidir.

5.PARMAK DARBESİ ni tercih edebilirsiniz.Savaşçıların üç yönlü kesmesi gibi ıskalayabilirsiniz ama bunda ıskalama oranı daha fazladır.

6.DEHŞET olmalıdır.Bu skill çok karizma bir görüntü sahibi olmanızı sağlar.Mater olduğunda da düşmanın dehşete kapılmasını sağlar ve str sini düşürür.

EŞYALAR??

Suraların giymesi gereken eşyalar zeka bonuslu olmalıdır . Taş olarakta kavrama taşı ile savaşçıdan koruyan taşı tercih edin zaten savaşçılara göre üstünsünüz, artik yenilmez olursunuz.Eğer kara büyü iseniz Güç veren itemleri giymeyin. Ama + basıp bi savaşçıya satabilirsiniz.

EXTRALAR (oyundan zevk almak)

1.Saçınızı siyah renge boyayın (asla sarıya boyamayın) bu size korkunç bir görüntü verecek.

2.Gizemli bir havada takılın. Siz bir surasınız ve o kadarr iyi biri değilsiniz.(Ağır abi olun)

3.İsminizi eğlencelii değil, karamsar seçin..Unutmayın suralar şeytanların tohumlarını yetiştirir. EZO demeyin! bu savaşçıların kullandığı çok saçma bir laftır.Küçümsemek için adamın cesedinin üstüne gelip ayaklarınızla çiğneyin ve suraları övün

4.Loncanızın ikonunu kuru kafa koyabilirsiniz

5.Şamanları sevmeyin. Suranın dostu suradır.

6.Lütfen kendi cinsiyetinizi seçin. Ancak savaşçılar top olabilir.

7.Hile kullanmayın!En azından bazı vs lerde hile kullanan savaşçılar gibi hileyi ortalıkta kullanmayın çok zavallı gözükürsünüz.

6 yorum:

  1. eqqq .'( iqrençç Oyunu Brkıorum 82 LvL RuHuMAsLa vadlı artemiste car bırakıorum belese msn :enesay@mucahit.com

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel yazmışsın. Emeğine sağlık. Ve yazdıkların çok doğru. Özellikle büyülü silah. herkes biçok sitede beceri parmak darbesi, ejderha dönüşü, büyülü keskinlik demiş ama sıralama hepsinde yanlış. Büyülü keskinlik büyülü silah suranın olmazsa olmazı. Toplu saldırı için ejderha dönüşü ve savunma için büyülü zırh mükemmel sıralama olmuş.

    YanıtlaSil
  3. lan salak 6. master acılmıo surada

    YanıtlaSil
  4. hll ağa :) suraları tam anlattın

    YanıtlaSil